Musuroi de cartita

de MIUTA in Prajituri, 22 Mai 2011 | 11207 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • INGREDIENTE
  • o cutie de prajitura"Musuroi de cartita"de la Dr.Oetker
  • 50 g margarina(unt)
  • 2 oua
  • 400 ml lapte + 30 ml lapte
  • 3 banane coapte bine
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musuroi de cartita:

In cutia de prajituri se gasesc trei plicuri:unul cu praful pentru blat,unul pentru crema si unul cu fulgii de ciocolata.

Facem intai blatul amestecand praful maro cu 50 g margarina moale(eu am folosit unt)2 oua si 30 ml de lapte.Se mixeaza bine ingredientele.Se pune compozitia intr-o tava unsa si tapetata si se da la cuptor.Coacem 30 minute la foc mediu.Se face testul cu scobitoarea sa aflam daca s-a copt.Se lasa la racit.Cand este racit blatul se traseaza cu cutitul o linie la un cm fata de margine si scobim mijlocul,sa facem o adancitura in blat.

In scobitura se pune bananele curatate si taiate jumatati in asa fel incat sa umplem bine spatiul.

Crema se face cu praful de crema si 400 ml lapte.Mixam ingredientele iar la sfarsit punem fulgii de ciocolata si amestecam cu o spatula.Punem crema peste banane.

Peste crema punem miezul de blat sfaramitat si apasam usor cu mana sa se lipeasca de crema.Se da la frigider o ora.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Musuroi de cartita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu bezea